Direktlänk till inlägg 21 oktober 2014

Byggdamm, betongblock, armeringsjärn!

Av Helen - 21 oktober 2014 19:52

Vi håller på att bygga. Vi har gjort klart allt från kök till kyl/frys rum, styckrum och kontor/personalrum. Det har blivit så fint. Vit kakel i styckrummet vilket gör det lätt att hålla rent. Rostfria bänkar, korvspruta ja allt som man kan tänkas ha när man har ett intresse av kött. I köket trängs diverse hjälpmedel för att kunna hjälpa mina kunder att äta god mat som är förberedd alltså enbart att sätta in i ugnen.

Oooops, nu skenar tanken iväg igen, vi har ju bara kommit till själva rivningsprocessen! Betonghögarna ligger utanför stallet som då kommer att göras om till ett modern kök och styckrum med diverse ratiraljer. 

Ritningarna är i princip klara, lite finjusteringar behövs göras.


Ta dej samman nu Helen, Nu är det julmarknadsplaneringar som ska fixas. Slakt ska samköras med charkuteristen så fårfioler blir färdiga samt våra nya korvar. 

Julmarknaderna vi kommer att vara på i år är: Gamla Kassan i Landskrona, Katrinetorp i Malmö samt Bondens egen Marknad i Malmö.


Vi ses där!


Helen

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helen - 20 juli 2015 12:25

Vi finns där det händer... Och till helgen är det på Antikrundan i Helsingborg med Vin & Deli. Vi kommer att stå med vår vagn och ha med en massa delikatesser i form av kotletter, flintastek, lammracks, färs, entrecôte. Ja du läser rätt, bara en ma...

Av Helen - 27 maj 2015 12:36

Till helgen står Grevingetorpslamm i Skanör Falsterbo med lammprodukter av olika slag. Vi riktar in oss på chark då det kan vara svårt att transportera sej med färskt kött under dagen.  Vår fantastiska ölkorv kommer att finnas till försäljning samt...

Av Helen - 19 maj 2015 16:13

Du missar väl inte Skånes matfestival 2015 till helgen? Det är andra året och första året blev en succé så ta tillfället i akt att vara en del av denna fantastiska festival. En festival utöver det vanliga. Här stöter du på de mest fantastiska sma...

Av Helen - 2 maj 2015 09:01


  Bakdag! Massor med chokladfyllning, mums till kaffet.   ...

Av Helen - 31 mars 2015 17:04

...att berätta hur lakritsmarängsvissen blev. Åh den blev bara så sagolikt god! Den lite sega lakritsmarängen blandat med hallongrädde toppat med lite kolakräm smaksatt med flingsalt. Fantastiskt gott om jag får säga det själv. Och vem skulle hindra ...

Senaste inläggen

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Kategorier

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Recept

Recept

Här kommer du att kunna läsa mina recept.


Ovido - Quiz & Flashcards