Direktlänk till inlägg 17 december 2014

Grevingetorpslamm har fått en nystart

Av Helen - 17 december 2014 16:03

Det har hänt en hel del positiva saker på GrevingetorpsLamm. Vi har blivit med försäljningsvagn, vi skapat en snygg logga och vi säljer som aldrig förr.  

 

Vill du ha våra goda produkter innan jul är det inte försent. Det är bara att höra av sej på 073-577 86 88 så finns det för avhämtning under lördag förmiddag i Malmö, exakt tid och plats meddelas under fredagen. Nu till jul har vi våra goda prinskorvar, vi har lammfärs till köttbullarna och vi har en del bitar kvar av kallrökta fårfiléer (nästan som fårfiol). Innanlår och rostbiff, stekar och kotletter har vi frysen. Vi har även stora bruna lantägg till försäljning.

Vi har även några filéer kvar om man skulle vilja ha det till nyårsmiddagen. 


Ingen mer slakt sker detta år. I januari har vi lamning och då slaktar vi inte så nästa slakttillfälle man kan lägga in en beställning till är i februari.

 

Varmt välkomna att höra av er!

 

Helen Nordén

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helen - 20 juli 2015 12:25

Vi finns där det händer... Och till helgen är det på Antikrundan i Helsingborg med Vin & Deli. Vi kommer att stå med vår vagn och ha med en massa delikatesser i form av kotletter, flintastek, lammracks, färs, entrecôte. Ja du läser rätt, bara en ma...

Av Helen - 27 maj 2015 12:36

Till helgen står Grevingetorpslamm i Skanör Falsterbo med lammprodukter av olika slag. Vi riktar in oss på chark då det kan vara svårt att transportera sej med färskt kött under dagen.  Vår fantastiska ölkorv kommer att finnas till försäljning samt...

Av Helen - 19 maj 2015 16:13

Du missar väl inte Skånes matfestival 2015 till helgen? Det är andra året och första året blev en succé så ta tillfället i akt att vara en del av denna fantastiska festival. En festival utöver det vanliga. Här stöter du på de mest fantastiska sma...

Av Helen - 2 maj 2015 09:01


  Bakdag! Massor med chokladfyllning, mums till kaffet.   ...

Av Helen - 31 mars 2015 17:04

...att berätta hur lakritsmarängsvissen blev. Åh den blev bara så sagolikt god! Den lite sega lakritsmarängen blandat med hallongrädde toppat med lite kolakräm smaksatt med flingsalt. Fantastiskt gott om jag får säga det själv. Och vem skulle hindra ...

Senaste inläggen

Presentation

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Kategorier

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Recept

Recept

Här kommer du att kunna läsa mina recept.


Ovido - Quiz & Flashcards