Direktlänk till inlägg 11 mars 2015
Tänk att kycklingar växer så snabbt. Mina är endast en dryg vecka och är några riktiga dunbollar. En är svart med lite vitt på och den andre är grå. Den gråe är lite mindre men den hade en tuff start, den torkade innan den kommit ut ur ägget. Jag hjälpte den genom att blöta den och ta bort skalet. sedan fick den ligga och torka upp i kläckaren. Men den lever och mår bra och knappar in på den store.
Vi finns där det händer... Och till helgen är det på Antikrundan i Helsingborg med Vin & Deli. Vi kommer att stå med vår vagn och ha med en massa delikatesser i form av kotletter, flintastek, lammracks, färs, entrecôte. Ja du läser rätt, bara en ma...
Till helgen står Grevingetorpslamm i Skanör Falsterbo med lammprodukter av olika slag. Vi riktar in oss på chark då det kan vara svårt att transportera sej med färskt kött under dagen. Vår fantastiska ölkorv kommer att finnas till försäljning samt...
Du missar väl inte Skånes matfestival 2015 till helgen? Det är andra året och första året blev en succé så ta tillfället i akt att vara en del av denna fantastiska festival. En festival utöver det vanliga. Här stöter du på de mest fantastiska sma...
...att berätta hur lakritsmarängsvissen blev. Åh den blev bara så sagolikt god! Den lite sega lakritsmarängen blandat med hallongrädde toppat med lite kolakräm smaksatt med flingsalt. Fantastiskt gott om jag får säga det själv. Och vem skulle hindra ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 | 10 |
11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 | ||||||||
|
Här kommer du att kunna läsa mina recept.