Direktlänk till inlägg 25 februari 2015
Årets lamningar är i stort över och det har varit en bra lamning. Det innebär i korta drag att få tackor blivit sjuka, få dödfödda lamm och lagom tempo på lamningarn. Det betyder att vi inte blivit helt slut som vi ibland blivit när sömnen är bristvara.
Nu börjar årets marknader bokas och andra event ska planeras in. Vi har staket som ska plockas ner och sättas upp på annat ställe. Vårt nya hönshus ska ritas och byggas. OCH kycklingarna kläcks om 5 dagar! :-) så deras myshörna ska fixas till lite. Det ska räknas lite på hur mycket tex potatis som ska sättas och var hallonen ska få växa.
Så med andra ord, jag har lite annat att göra nu.
Ha en bra dag!
Helen
Vi finns där det händer... Och till helgen är det på Antikrundan i Helsingborg med Vin & Deli. Vi kommer att stå med vår vagn och ha med en massa delikatesser i form av kotletter, flintastek, lammracks, färs, entrecôte. Ja du läser rätt, bara en ma...
Till helgen står Grevingetorpslamm i Skanör Falsterbo med lammprodukter av olika slag. Vi riktar in oss på chark då det kan vara svårt att transportera sej med färskt kött under dagen. Vår fantastiska ölkorv kommer att finnas till försäljning samt...
Du missar väl inte Skånes matfestival 2015 till helgen? Det är andra året och första året blev en succé så ta tillfället i akt att vara en del av denna fantastiska festival. En festival utöver det vanliga. Här stöter du på de mest fantastiska sma...
...att berätta hur lakritsmarängsvissen blev. Åh den blev bara så sagolikt god! Den lite sega lakritsmarängen blandat med hallongrädde toppat med lite kolakräm smaksatt med flingsalt. Fantastiskt gott om jag får säga det själv. Och vem skulle hindra ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
||||
|
Här kommer du att kunna läsa mina recept.