Direktlänk till inlägg 12 maj 2014
Jag brukar göra min egen müsli. Dels för att det är mycket godare dels för att jag kan välja vad jag vill ha i den. Jag brukar ha havregryn, rågflingor, hasselnötter, mandel, pumpakärnor, vetekli, linfrö mm. Sedan tillsätter jag lite frukt och bär efter smak och tillgång. Mums:-)
På bilden ser ni min hemgjorda müsli serveras med fil som jag fick förmånen att göra på mjölk direkt från gården.
Det var ett test och det föll familjen väl i smaken. Vem vet, det blir kanske en ko i framtiden.
För vän av ordning kan tilläggas att mjölken pastöriserades innan den användes.
Vi finns där det händer... Och till helgen är det på Antikrundan i Helsingborg med Vin & Deli. Vi kommer att stå med vår vagn och ha med en massa delikatesser i form av kotletter, flintastek, lammracks, färs, entrecôte. Ja du läser rätt, bara en ma...
Till helgen står Grevingetorpslamm i Skanör Falsterbo med lammprodukter av olika slag. Vi riktar in oss på chark då det kan vara svårt att transportera sej med färskt kött under dagen. Vår fantastiska ölkorv kommer att finnas till försäljning samt...
Du missar väl inte Skånes matfestival 2015 till helgen? Det är andra året och första året blev en succé så ta tillfället i akt att vara en del av denna fantastiska festival. En festival utöver det vanliga. Här stöter du på de mest fantastiska sma...
...att berätta hur lakritsmarängsvissen blev. Åh den blev bara så sagolikt god! Den lite sega lakritsmarängen blandat med hallongrädde toppat med lite kolakräm smaksatt med flingsalt. Fantastiskt gott om jag får säga det själv. Och vem skulle hindra ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|
Här kommer du att kunna läsa mina recept.